​Bærbar radio fra Motorola og tilbehør til salg eller udlejning

​Skal du afholde et større arrangement, og har du i den forbindelse brug for en bærbar radio eller en anden form for radiotilbehør? Eller skal du bruge en radio til dit arbejde offshore? Uanset hvad dit behov er, når det kommer til en bærbar radio, er du kommet til det rette sted.

Hos Roys Radio i Brøndby tilbyder vi, som radio forhandler, både salg og leje af radio og alt det nødvendige tilbehør, og vi kan levere til kunder i hele Danmark.

Du kan fx købe eller leje en Motorola radio, eller du kan købe eller leje et Peltor headset – eller måske begge dele. Vi har det, du skal bruge, og vi står også gerne klar til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rette løsning til dig og dit behov.

Autoriseret forhandler af Motorola radio

Vi har mere end 50 års erfaring med radioer og tilbehør dertil. Vi er autoriseret forhandler af Motorola radio, og vi kan levere det, du skal bruge, uanset om der er tale om afholdelse af et stort eller et lille arrangement.

Grundet vores mangeårige erfaring og brede kompetencefelt kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dig ud fra kompetent rådgivning og vejledning. Vi har en omfattende ekspertise inden for området, som vi gerne deler ud af, når du skal bruge en bærbar radio eller tilbehør dertil.

Vi sørger for, at alt vores udstyr er gennemtjekket og klar til anvendelse, inden du modtager det, så du kan være sikker på, at det er lige til at tage i brug.

Vi har et stort udvalg af Motorola radio og Peltor headset

Vi har nøje udvalgt vores udvalg af bærbare radioer og dertilhørende tilbehør. Vi kan bl.a. tilbyde dig Motorola radioer, som er nogle af de bedste radioer på markedet. Du kan fx vælge en driftssikker Motorola two way radio.Vores radioer fra Motorola indebærer både analoge og digitale løsninger. Du vil derfor helt sikkert kunne finde den Motorola radio, der passer til dine præferencer og dit behov, når du vælger os som leverandør.

Hvad har vi af tilbehør?

Af tilbehør til de bærbare radioer har vi bl.a. et stort udvalg af Peltor headsets. Vores Peltor headset er især en rigtig god løsning, hvis du har en analog Motorola radio. Peltor byder også på høreværn og adaptere, der kan være rigtig gode at have til en bærbar radio. Vi har med andre ord den helt rigtige løsning, når du skal have bærbare radioer eller udstyr til dem.


Køb og leje af en bærbar radio hos os

Her hos Roys Radio tilbyder vi både salg og leje af radio, så du kan få lige præcis den løsning, som passer til dig. Skal du bruge en bærbar radio eller et Peltor headset i en begrænset periode, det kunne fx være til et arrangement, så kan du med fordel vælge at leje udstyret til en fordelagtig pris hos os. 

Skal du omvendt bruge en Motorola radio på daglig basis, det kunne fx være til en produktion, så kan det formentlig bedst betale sig for dig at investere i radioen og det tilhørende udstyr.

Vi står klar med faglig og kompetent rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det bedst vil kunne betale sig for dig at leje eller købe det udstyr, du står og skal bruge.​ Desuden tilbyder vi også leje af generatorer.

Kontakt os og hør mere eller bestil dit udstyr

Skal vi hjælpe dig med at finde den rette Motorola radio eller måske det helt perfekte Peltor headset til lige netop dig og din opgave? Så skal du endelige bare kontakte os på telefon 70 20 36 36 eller e-mail info@royrental.dk

Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at købe eller leje noget af vores udstyr eller en af vores radioer. Vi leverer til kunder i hele landet med mulighed for levering fra dag til dag. 

Bærbare radioer

Lejepris er inkl. evt. lader og ekstra batterier.

​Første dag​

​Eftf.flg. dage

90,00

45,00

1-plads oplader

For 220V tilslutning

Leveres med radioen. Opladetid for tomt batteri er ca. 2 timer. Batteri kan oplades påsat radio eller alene.

Monofon

​Første dag​

​Eftf.flg. dage

15,00

7,50

Peltor Headset - heavy

​Første dag​

​Eftf.flg. dage

90,00

45,00

Headset - letvægt

​Første dag​

​Eftf.flg. dage

15,00

7,50

Headset - Cleartube 510

Mini med mikrofon

​Første dag​

​Eftf.flg. dage

25,00

12,50

Headset - Mini

​Første dag​

​Eftf.flg. dage

15,00

7,50

Cleartube

For montering i monofon​

eller i radioen

​Første dag​

​Eftf.flg. dage

15,00

7,50

Priser - levering - bærbare radio​

Flightcase

Vores flightcase er fremstillet af kraftigt kunststof med støbt skumindlæg og stærke spændlåse. Der er et profilindlæg til radio og en separat plads til opladere og audiotilbehør. Pakkes efter behov. 

Første dag

Eftf.flg.dage

Repeaterstation

Kr. 500,00

Kr. 250,00

Batteri og opladere

Der medfølger ekstra batterier og opladere for 220V i forhold til det antal radioer, der er bestilt.

Klargøring/Frekvenser:

Kr. 500,00

Levering:​

Leveret på adresser i København

Kr. 500,00

Afhentet på adresser i København

Kr. 500,00

Leveret pr. T N T i Flightcase pr. case

Kr. 500,00

Returfragt, pr. case

Kr. 500,00

​Udlejning af TETRA-radioer

Vores TETRA-radioer – også kaldet TETRA-terminaler – kan udlejes til brug i Storkøbenhavn, herunder også Kastrup Lufthavn og Bella Centret samt Køge bugt i Køge. 

TETRA-radioer er tilknyttet RoyNetTetra-netværket og giver en fremragende radiodækning i det ovennævnte område.

TETRA er en rigtig god løsning for brugere, der ønsker den store fladedækning, men som ikke ønsker at skulle stille et antal basisstationer op for at opnå den ønskede dækning. Med en TETRA-radio taler man i skiftetale (’tryk-og tal - slip-og-lyt’).

TETRA-radioerne kan leveres, så man kan tale direkte mellem den enkelte radio uden, at det er nødvendigt at blive koblet til netværket, også selvom man er uden for netværkets radiodækning.

Lejepris vil være inkl. ekstra batteri og en oplader for 220V. Der kan leveres audiotilbehør til alle vores TETRA-radioer.

Der er desuden mulighed for at etablere ”Private Call” mellem de to radioer og kommunikationen er altid elektronisk krypteret og kan ikke aflyttes. 

 

Vores TETRA-radioer udlejes efter tilbud, så kontakt os for en specifik pris.​

Udlejning af ATEX-radioer

ATEX-radioer – også kaldet Ex-godkendte radioer – er specielt konstrueret til brug i miljøer, hvor der er risiko for eksplosionsfare. Det kan fx være på raffinaderier, i offshore-industrien, på kemiske værker og så videre.

Der findes flere forskellige grader af sikkerhed, og den enkelte radio er klassifikationsmærket alt efter, i hvilke typer miljøet radioen må anvendes. Her tænkes der bl.a. på gas, brændstof, kemisk støv, antændelsestemperatur osv. 

Det er lovpligtigt, at ekstraudstyr, som fx et Peltor headset, som man anskaffer til brug sammen med radioen, også skal være godkendt til brug sammen med radioen.

Vores ATEX-radioer til udlejning har klassifikationen: II 2 G EEX IB IIC T4

Lejeprisen vil være inkl. ekstra batteri og oplader for 220V. 

Vores ATEX-radioer udlejes efter tilbud, så kontakt os og få en pris. ​Alle vores priser er ekskl. moms og forsendelse. Vores priser er gyldige fra 1. oktober 2008. Tidligere udsendte prislister er ugyldige.

Alle priser er excl. moms og forsendelse. Priser gyldige fra 1. oktober 2008. Tidligere udsendte prislister er ugyldige.​

Udvalg af radioer til salg ​

​Firmaoplysninger

Roys Radio ApS

CVR-nr.: 86645912

info@royradio.dk

Roys Rental ApS

CVR-nr.: 32665179

info@royrental.dk​​

​adresseoplysninger

Hedeager 4, 2605 Brøndby

Find os her med Google Maps​

​Kontaktoplysning

Telefon: 70 20 36 36